Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
  • Instagram-Logo.wine
itulau_fanua

O le a le faʻaogaina o le ufiufi ma o a mea e manaʻomia mo le lolomi lolomi UV?

O le a le aʻafiaga o le faʻapipiʻiina i luga o le lolomi lolomi UV?E mafai ona faʻaleleia le faʻapipiʻiina o mea i le taimi o le lolomiga, faʻapipiʻi atili le vaitusi UV, o le mamanu lolomi e teteʻe, e le susu, ma o le lanu e susulu ma umi.O a la mea e manaʻomia mo le ufiufi pe a lolomi le lomitusi UV?

1. Faʻapipiʻi: E tele auala mo le suʻeina o le pipii, e pei o le 100-grid method.

2. Fa'asalaina: O le fa'avasegaina o se fa'asologa masani o fa'atinoga i pa'u.E fa'asino i le tafe otometi o fa'ailoga pulumu ma le fa'asa'oina o vaega o le puao i luga o le ata fa'apipi'i e fa'amafola pe a uma ona fa'apala pe fa'asalaina i luga o le mea.Mafai e fa'alelei luga.Uva lomitusi coatings ma le lelei tulaga leveling o le a aafia ai le aafiaga teuteu o mea lolomi.

O le a le mea e sili atu, afai e le otometi ona mou ese atu le pulumu maka i luga o le ufiufi, e mafai ona paʻu le faʻafefe o le pito i luga o le pusi o le UV inkjet lomitusi, ma mafua ai le gau tele.O se pa'u lolomi uv multifunctional lelei lelei e tatau ona vave alu i luga pe a uma ona pulumu po'o le fufuluina.
3. Ata-fausia manino manino: I le avea ai o se oloa teuteu maualuga-taua, o mea lolomi UV e masani ona maualuga manaoga mo foliga vaaia.O lenei mea e manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o le lomitusi UV e leai se lanu ma manino.O le taimi nei o loʻo i ai ni faʻailoga e lua-vaega e faʻavae i luga o le epoxy resin i luga o le maketi, e lanu samasama i le faʻatulagaina o ata, lea e aʻafia ai le aʻafiaga teuteu, o lea ia faʻalogo lelei i le faailoaina ma le faʻatauina o le maualuga o le UV coatings.
4. Tete'e o le tau: Mo oloa lolomi UV, aemaise lava fa'ailoga ma laupapa fa'asalalau fa'aoga i fafo, o le mea lomitusi e mana'omia ina ia susulu e pei o le fou mo se taimi umi e aunoa ma se mata'utia.O le taimi nei o le a liu samasama nisi o lomitusi UV inkjet i lalo o tulaga malamalama umi, lea e le talafeagai mo le faʻaoga i fafo.E o'o lava mo oloa lolomi UV e na'o le fa'aogaina i totonu o le fale, e masani lava ona mana'omia le mafaufau i le fa'aogaina o pa'u lolomi UV e fa'asa'o i le tau e fa'amautinoa ai le lelei o oloa.
5. Saogalemu o oloa: O le saogalemu o oloa o se mataupu e tatau ona mafaufau i ai pe a filifilia se faʻapipiʻi lolomi UV.E le gata ina manogi leaga le pa'u lomitusi UV fa'avae Solvent, ae mafua ai fo'i le saogalemu pe a le teuina lelei, ma e le faigofie le felauaiga.
Lomitusi UViai ni mana'oga faapitoa mo fa'alavalava.O le mea e taʻua o le coating-free e le faʻamaoni ma e manaʻomia ona togafitia eseese e tusa ai ma tulaga faʻapitoa o mea oloa.


Taimi meli: Feb-01-2023