Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
  • Instagram-Logo.wine
itulau_fanua

A'oa'o Oe e Fa'aleleia Le Fa'aoga Lelei o Uv Flatbed Printers

A fai se mea, e iai metotia ma tomai.O le fa'ata'ita'iina o nei metotia ma tomai o le a fa'afaigofie ma mamana ai i tatou pe a fai mea.E faapena foi pe a lolomi.E mafai ona tatou a'oa'oina nisi Tomai, fa'amolemole tu'u lelomitusi mafolafola uvfa'asoa e le au gaosi ni tomai lomitusi pe a fa'aogaina le lomitusi mo i matou, ou te fa'amoemoe o le a fesoasoani i tagata uma!864896418565

1. A e manaʻomia le faʻanofoina o leLomitusi UV, e le mafai ona e sii i luga le tulaga o le tautua kopi e faʻanofo ai, naʻo le faʻaogaina o le pito i lalo o le masini i le tulaga o le fale e faʻamaeʻa ai le gaioiga.

2. Pe a fa'aaogaina e le tele o tagata fa'atau leLomitusi UVi se taimi, latou te lagona o le USB socket cable e le faigofie ona faʻapipiʻi i totonu. O le mea moni, afai e te tuʻuina i lalo pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi i le eletise, o le a faigofie tele ona faʻafesoʻotaʻi.

3. Fa'afefea ona fa'aopoopo le vaitusi iLomitusi UV.I le tulaga lautele, o leLomitusi UVua tatou vaai i aso nei e na o le lua auala sapalai vaitusi, o le tasi o se pusa lomitusi eseese, lua faiga faakomepiuta faiga vaitusi faaauau, ae o nei faiga vaitusi e lua o loo i ai se seti o vaega galue tutusa.Pusa lomitusi, pusi, masini fa'amamaina, vaitusi vaitusi, fagu vaitusi otaota.


Taimi meli: Oke-21-2022