Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
  • Instagram-Logo.wine
itulau_fanua

Fa'ailoaina lomitusi DPI

Afai e te fou i le lalolagi o lomitusi, o se tasi o mea muamua e tatau ona e iloa o le DPI.O le a lona uiga?Totogi ile inisi.Ae aiseā e tāua tele ai?E faasino i le aofa'i o togitogi o lo'o lolomi ile laina e tasi le inisi.O le maualuga o le numera DPI, o le tele o togitogi, ma o le a sili atu le maʻai ma sili atu le saʻo o lau lolomi.O mea uma e uiga i le lelei…

togi ma pika

E faʻapea foʻi ma le DPI, o le ae mauaina le upu PPI.E tu lea mo pixels i le inisi, ma o lona uiga o le mea lava e tasi.O ia mea uma e lua o se fua o le iugafono lolomi.O le maualuga o lau iugafono, o le sili atu foi lea o le lelei o lau lolomi - o lea o loʻo e vaʻavaʻai e oʻo i se tulaga e le o toe iloa ai togitogi, poʻo pika.

Filifilia o lau faiga lolomi

O le tele o lomitusi e sau ma se filifiliga o faiga lolomi, ma e masani lava o se galuega lea e mafai ai ona e lolomi i DPI eseese.O lau filifiliga o le fa'ai'uga o le a fa'alagolago i le ituaiga o lomitusi e fa'aogaina e lau lomitusi, ma le masini lomitusi po'o le RIP software o lo'o e fa'aogaina e pulea ai le lomitusi.Ioe, o le lolomiina i se DPI maualuga e le gata ina afaina ai le lelei o lau lolomi, ae o le tau foi, ma e masani lava o se fefaʻatauaʻiga i le va o le lua.

O lomitusi inkjet e masani ona mafai ona 300 i le 700 DPI, ae mafai e lomitusi leisa ona ausia soʻo se mea mai le 600 i le 2,400 DPI.

O lau filifiliga o le DPI o le a fa'alagolago i le va o tagata e va'ai i lau lolomi.O le tele o le va'aiga va'ai, o le la'ititi fo'i o le a aliali mai pixels.O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, afai o loʻo e lolomiina se mea e pei o se polosiua poʻo se ata o le a vaʻaia vavalalata, e tatau ona e filifili mo le 300 DPI.Ae peita'i, afai o lo'o e lolomiina se pepa lautele o le a va'aia mai ni nai futu le mamao, atonu e mafai ona e alu ese ma se DPI e tusa ma le 100. O se laupapa fa'asalalau e va'aia mai se mamao e sili atu, o le a lava le 20 DPI.

Ae faapefea le aufaasālalau?

O le mea'ai o lo'o e lolomi ai o le a a'afia ai fo'i lau filifiliga o le DPI lelei.Fa'alagolago i le fa'afefeteina, e mafai e le aufaasālalau ona suia le sa'o o lau lolomi.Faatusatusa le DPI lava e tasi i luga o le pepa lanu iila ma le pepa e le ufiufia-o le a e iloa ai o le ata o loʻo i luga o le pepa e leʻi faʻapipiʻiina e le toeitiiti tutusa ma le ata i luga o le pepa iila.O lona uiga e mana'omia lou fetu'una'i o lau DPI seti ina ia maua le tulaga tutusa o le lelei.

Pe a masalosalo, faʻaaoga se DPI maualuga atu nai lo le mea e te manatu e te manaʻomia, aua e sili atu le tele o faʻamatalaga nai lo le le lava.

Mo fautuaga ile DPI ma tulaga lomitusi, talanoa i le au lomitusi i le Whatsapp/wechat:+8619906811790 pe fa'afeso'ota'i mai i luga ole upegatafa'ilagi.


Taimi meli: Sep-27-2022