Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
  • Instagram-Logo.wine
itulau_fanua

DTF vs DTG O le fea e sili ona lelei

DTF vs DTG: O le fea e sili ona lelei?

O le faʻamaʻi ua faʻaosofia ai le faʻaogaina o fale laiti i luga o le gaosiga o lomitusi ma faʻatasi ai ma le DTG ma le DTF lomitusi ua paʻu i le maketi, faʻateleina le fiafia o tagata gaosi oloa o loʻo manaʻo e amata galulue i lavalava faʻapitoa.

Talu mai le taimi nei, o le Direct-to-garment (DTG) o le auala autu lea e faʻaaogaina mo lomitusi mitiafu ma gaosiga laiti, ae i masina mulimuli ane, Direct-to-film poʻo Film-to-Garment (DTF) na faʻaosofia ai le fiafia i le alamanuia, manumalo i taimi uma e tele lagolago.Ina ia malamalama i lenei suiga, e tatau ona tatou iloa po o le a le eseesega i le va o le tasi metotia ma le isi.

O ituaiga uma o lomitusi e fetaui lelei mo mea laiti poʻo faʻatusa, e pei o mitiafu poʻo ufimata.Ae ui i lea, o taunuuga ma le faiga o le lolomiina e eseese i tulaga uma e lua, o lea e mafai ai ona faigata ona filifili po o fea e filifili mo se pisinisi.

DTG:

E manaʻomia le togafitiga muamua: I le tulaga o le DTG, o le faʻagasologa e amata ile muaʻi togafitiga o ofu.E mana'omia lenei laasaga a'o le'i lolomiina, aua o le a tatou galulue sa'o i luga o le ie ma o le a mafai ai ona fa'apipi'i lelei le vaitusi ma aloese mai le tu'uina atu i totonu o le ie.E le gata i lea, e manaʻomia le faʻamafanafanaina o le ofusa aʻo leʻi lolomiina e faʻagaoioia ai lenei togafitiga.
Lolomi sa'o ile ofusa: Fa'atasi ai ma le DTG o lo'o e lolomi Tu'usa'o ile Garment, ina ia fa'apuupuu le fa'agasologa nai lo le DTF, e te le mana'omia le fa'aliliuina.
Fa'aoga vaitusi pa'epa'e: E iai la matou filifiliga e tu'u ai se matapulepule pa'epa'e e fai ma fa'avae, ina ia mautinoa e le fefiloi le vaitusi ma le lanu o le aufaasālalau, e ui lava e le o taimi uma e mana'omia ai (mo se fa'ata'ita'iga i luga o fa'avae papa'e) ma e mafai fo'i. e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o lenei matapulepule, tuʻu paʻepaʻe naʻo nisi vaega.
Lomitusi i luga o le cotton: Faatasi ai ma lenei ituaiga o lomitusi e mafai ona matou lolomi i luga o ofu vavae.
Lomiga mulimuli: Ina ia faʻapipiʻi le vaitusi, e tatau ona tatou faia se lomitusi mulimuli i le faaiuga o le faagasologa ma o le a saunia o tatou ofu.

DTF:

Leai se manaʻoga mo togafitiga muamua: I le DTF lomitusi, e pei ona muaʻi lolomiina i luga o se ata tifaga, lea e tatau ona faʻafeiloaʻi, e leai se manaʻoga e muaʻi togafitia le ie.
Lomitusi i luga o ata tifaga: I le DTF matou te lolomi i luga o ata tifaga ona tatau lea ona faʻafeiloaʻi le mamanu i le ie.E mafai e lenei mea ona fai si umi o le faagasologa pe a faatusatusa i le DTG.
Faʻapipiʻi paʻu: O lenei ituaiga o lomitusi o le a manaʻomia ai le faʻaogaina o se paʻu faʻapipiʻi, lea o le a faʻaaogaina pe a uma ona lolomi le vaitusi i luga o le ata.I luga o lomitusi na faia faapitoa mo le DTF o lenei laasaga o loʻo aofia i totonu o le lomitusi lava ia, o lea e te aloese ai mai soʻo se laasaga tusi.
Fa'aaogāina o vaitusi pa'epa'e: I lenei tulaga, e mana'omia le fa'aogaina o se vaitusi pa'epa'e, lea e tu'u i luga o le lanu lanu.O le mea lea e faʻafeiloaʻi i luga o le ie ma avea ma faʻavae mo lanu autu o le mamanu.

Soo se ituaiga o ie: O se tasi o mea lelei o le DTF e mafai ai ona e galue i soʻo se ituaiga o ie, ae le naʻo le cotton.
Fa'aliliuina mai le ata i le ie: O le laasaga mulimuli o le fa'agasologa o le ave lea o le ata lolomi ma fa'afeiloa'i i le ie ma se lomitusi.
O lea la, Pe a filifili po o le fea lomitusi e filifili, o a mea e tatau ona tatou mafaufau i ai?

O mea o a tatou lomiga: E pei ona taʻua i luga, e mafai ona lolomi le DTG i luga o le cotton, ae o le DTF e mafai ona lolomi i luga o le tele o isi mea.
Le gaosiga o le voluma: I le taimi nei, o masini DTG e sili atu ona faʻaogaina ma faʻatagaina mo le tele ma le vave gaosiga nai lo le DTF.O lea e taua ai le manino e uiga i le gaosiga o manaʻoga o pisinisi taʻitasi.
Le i'uga: O le i'uga mulimuli o le tasi lolomi ma le isi e fai si ese.A'o i le DTG o le ata ma le inks o lo'o tu'ufa'atasia ma le ie ma o le lagona e sili atu ona gaogao, pei o le fa'avae lava ia, i le DTF o le pa'u fa'apipi'i e lagona ai le palasitika, susulu, ma fa'aitiitia le fa'atasi ma le ie.Ae ui i lea, o lenei mea e maua ai foi se lagona sili atu ona lelei i lanu, aua e mama, o le lanu faavae e le faʻalavelave.
Fa'aaogāina o le pa'epa'e: O le fa'amuamua, e mana'omia uma lava le tele o vaitusi pa'epa'e uma e lua e lolomi ai, ae fa'atasi ai ma le fa'aogaina o se Rip Software lelei, e mafai ona fa'atonutonuina le pa'epa'e o lo'o fa'aogaina i le DTG, fa'atatau i le lanu fa'avae ma fa'apea ona fa'aitiitia tele tau.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le neoStampa o loʻo i ai se faiga faʻapitoa lolomi mo DTG e le gata ina faʻatagaina oe i se faʻavasega vave e faʻaleleia ai lanu, ae e mafai foi ona e filifilia le aofaʻi o le vaitusi paʻepaʻe e faʻaoga i luga o ituaiga eseese o ie.
I se faapuupuuga, o le DTF lomitusi e foliga mai o loʻo maua le eleele i luga o le DTG, ae o le mea moni, e matua ese lava a latou talosaga ma faʻaoga.Mo lomitusi laiti, o lo'o e su'e ai ni fa'ai'uga lelei lanu ma e te le mana'o e fai se tupe tele, DTF atonu e sili atu ona talafeagai.Ae o le DTG o loʻo i ai nei masini lomitusi sili atu, faʻatasi ai ma papatusi ma faiga eseese, lea e mafai ai ona vave ma sili atu ona fetuutuunai le lolomiina.


Taimi meli: Oke-04-2022