Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
  • Instagram-Logo.wine
itulau_fanua

Tulaga Fou I Le Maketi-UV Flatbed Printer

UV mafolafola lomitusio se meafaigaluega maualuga ua vave ona aliaʻe i le fale lomitusi i tausaga talu ai nei. O lo'o fa'amanuiaina lautele i latou e so'o se ituaiga olaga mo lo latou maualuga maualuga, tele-galuega ma le puipuiga o le si'osi'omaga. O lenei tusiga o le a faʻaalia ai le galuega faʻavae, faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga ma le taua o lomitusi faʻapipiʻi UV i le matata o tekinolosi lomitusi.

Fa'avae galue

O lo'o fa'aogaina e lomitusi UV flatbed le tekonolosi fa'amalama malamalama ultraviolet, o lona uiga, o le vaitusi e vave fa'amalolo i luga o le mea lomitusi e ala i lame'a ultraviolet a'o lolomi, fa'amanino ma sili atu le umi o le lomitusi. O ona uiga autu e aofia ai:

Lomiga maualuga: E mafai ona ausia le mamanu saʻo ma le lolomiina o tusitusiga i luga o mea eseese, e pei o tioata, uʻamea, keramika, ma isi.

Fa'atosina vave: O tekinolosi a le UV e fa'amamago vave ai le vaitusi, fa'aleleia atili le saoasaoa o le lolomi ma le gaosiga lelei.

Puipuiga o le siosiomaga ma le faʻasaoina o le malosi: O le vaitusi o loʻo faʻaaogaina i UV flatbed lomitusi e le o iai ni mea faʻapipiʻi faʻasolosolo (VOCs), e faʻaitiitia ai le filogia i le siosiomaga.

Tala fa'atatau

O le lautele o le faʻaogaina o UV flatbed lomitusi e taua tele i le tele o vaega:

Alamanuia Fa'asalalauga: gaosiga o fa'asalalauga i fafo, fa'ailoga ma fa'aupuga tetele i le fa'atulagaina o nofoaga o fa'aaliga.

Alamanuia teuteu: faʻaaogaina mo mamanu ma teuteuga lomitusi o mea e pei o tioata, ceramics, ma tile.

Gaosiga fa'apisinisi: fa'ailogaina ma le lolomiina o fa'amatalaga tu'ufa'atasiga i le gaosiga o oloa fa'aeletoroni, vaega ta'avale, ma isi.

Fa'asinomaga: e pei o le gaosiga o mea fa'apitoa fa'apitoa e pei o pusa telefoni fe'avea'i ma fa'amau api.

Tulaga lelei o lomitusi mafolafola UV

Faʻaaogaina tele-meafaitino: mafai ona lolomiina i luga o mea eseese, faʻalauteleina le lautele o le faʻaoga.

Tulaga maualuga: faʻamautinoa le lelei ma le lanu lanu o oloa lolomi.

Faʻasaoina o tau: ona o le vave faʻagogo ma lelei le gaosiga, o tau o gaosiga e faʻaititia.

Tekonolosi puipuiga o le siosiomaga: faʻaitiitia le faʻaaogaina o otaota vailaʻau i le faagasologa o le lolomiina, faʻafetaui manaoga faʻaonaponei puipuiga o le siosiomaga.

Fa'ai'uga

I le avea ai ma se mea fou e sili ona fiafia i ai le fale lomitusi, o lomitusi mafolafola UV e le gata ina faʻaleleia le lelei ma le gaosiga lelei o oloa lolomi, ae faʻamalosia foi le atinaʻeina o tekinolosi lomitusi i se tulaga sili atu le faʻaleleia o le siosiomaga ma le gafataulimaina. Faatasi ai ma le alualu i luma o tekinolosi ma le faʻalauteleina o lona faʻaogaina lautele, o le a faʻaauau pea ona faia e le lomitusi UV flatbed se sao taua i le lumanaʻi ma avea ma fofo sili mo ituaiga uma o manaʻoga lolomi.

E ala iUV mafolafola lomitusi, ua matou vaaia le alualu i luma tele i le numera ma le atamai o tekinolosi lomitusi, lea e le gata ina aumaia ai faamanuiaga tau tamaoaiga, ae na siitia ai foi le atinae gafataulimaina o le puipuiga o le siosiomaga ma le faaaogaina o punaoa. Ou te faʻamoemoe o le a faʻaauau pea le faʻafouina o lomitusi UV flatbed i luga o le auala o le lumanaʻi atinaʻe ma tuʻuina atu fofo sili atu ona lelei ma lanu meamata mo soʻo se ituaiga olaga.

UV mafolafola lomitusi-2
UV mafolafola lomitusi-1

Taimi meli: Iul-25-2024